INSTITUT CAPARRELLA Educació Lleida Lleida

Visitem botigues referents del so amb l'alumnat del cfgm vídeo, dj i so

14/03/2022

Sounder's, Güell i Grans Records són tres establiments referents dins del so i l'alumnat de cfgm de vídeo, dj i so ha tingut l'oportunitat de conèixer els seus propietaris. 
La sortida va començar amb la botiga de so Güell on l'alumnat va poder veure diferents aparells reproductors de música i també vam poder apreciar la diferència entre escoltar música en analògic, procedent d'un vinil i la mateixa música procedent d'una plataforma streaming. 
Va continuar, amb Sounder's, creada fa 54 anys, on va tenir l'oportunitat de provar els diferents instruments i reflexionar sobre la importància del tracte personalitzat que ofereix el comerç de proximitat.

I va acabar amb Grans Records, la única botiga de vinils de Lleida, el seu propietari, Domènec Merchan, ens va explicar la trajectòria del negoci, i la importància de la masterització en aquest tipus de format per a que es pugui gaudir d'una bona qualitat de so. A banda, de botiga també tenen un segell discogràfic i un dels vinils q ha editat és el del Josu qui ens va explicar com produeix rap instrumental mesclant vinils