INSTITUT CAPARRELLA Educació Lleida Lleida

Austràlia protagonista de la English Week

25/01/2022

Austràlia ha estat l'eix vertebrador de les múltiples activitats que els diferents departaments de l'INS Caparrella han organitzat aquesta setmana en el marc de la English Week amb l'objectiu de conèixer una mica més aquest país de parla anglesa, tan llunyà com desconegut.

Els "Aussies" conformen un país amb un passat particular, un present molt dinàmic i un futur ben engrescador.  Des de les diferents matèries, s'ha fet des d'una "escape room" a una gimcana d'orientació passant per la creació de boomerangs, la característica pintura aborígen (dot art), els enclavaments turístics, l'arquitectura d'edificis reconeguts com l'òpera de Sidney, la música dels digeridoos o dels cantants de rock i pop que han sonat als timbres, la fauna, la flora,els verins, el clima, l'economia... o conèixer que invents com el frigorífic venen d'aquell indret de l'Hemisferi sud. La història dels aborígens i la seva relació amb els colons, la seva religió, o els trets diferencials del seu llenguatge han centrat les diferents classes des de primer de la ESO a cicles formatius. 

Recerca i aprenentatge col.laboratiu guiat ha fet que avui, tothom (alumnat i professorat) conegui una mica millor aquest indret de les antípodes més enllà dels reclams publicitaris. Comença el compte enrere per a la propera English Week a l'INS Caparrella. 

(Us deixem un retall de les imatges d'aquesta setmana)