INSTITUT CAPARRELLA Educació Lleida Lleida

Alumnes de cicles presenten el seu prototip a Vueling

19/07/2022

El 13 de juliol, l'equip de cicles formatius que va quedar subcampió en les 24h d'innovació en la FP, presentant una solució per les esperes en el aeroports de l'empresa Vueling, va gaudir d'una invitació a la reunió d’I+D (innovació + desenvolupament) de la pròpia empresa a Barcelona.

Xavier Alsina (electrónica), Anna Borrut i Jose Reche (informática), Sònia Soldevila i Jan López (Arts Gràfiques) i Adrià Cerezuela (Imatge i so) van presentar la seva idea innovadora a tot l'equip de Vueling, unes de 300 persones entre presents i assistents en streaming.

Per ells ha sigut molt gratificant i enriquidor.

Per exemple, el Xavier explica: L'experiència personal d'anar a presentar un projecte que hem ideat i dissenyat durant uns mesos m'ha il·lusionat molt. Ni jo ni els meus companys d'equip no teníem gairebé expectatives pel concurs i estem molt orgullosos d'haver quedat segons entre tants participants i que arran d'allò hàgim pogut presentar el nostre prototip davant el personal d'una empresa tant potent com és Vueling. Ens satisfà que hagin confiat en nosaltres i ens hagin donat aquesta oportunitat, ja que són coneixedors del tema i fins i tot s'han interessat en implementar-lo.

I l’Anna afegeix: Per mi ha representat una experiència única, tant per conèixer gent com per aprendre sobre idear projectes i donar a conèixer el talent jove a les empreses. Tot el que he viscut amb aquest projecte penso que em serà útil al futur i a la meva vida educativa i laboral. Poder exposar el nostre prototip als representants de Vueling, una empresa amb una trajectòria tant consolidada, ha estat una barreja de nervis, emoció i coneixement emprenedor, i m'emporto una vivència inoblidable.