L'alumnat de 1r batxillerat es fa científic d'aliments per un dia
23/01/2025
L’alumnat de 1r de batxillerat ha assistit al taller de microorganismes i el taller d’elaboració de xocolata impartits pel Departament de Tecnologia d’Aliments del Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari de la Universitat de Lleida (ETSEA).
Hem pogut veure i tocar de primera mà el cacau i com es fa la seva transformació per l’elaboració de la xocolata, visitant la planta pilot al campus d’ETSEA. D’altra banda, hem reflexionat sobre els microorganismes beneficiosos i perjudicials presents als aliments i els hem observat sota el microscopi, identificant les principals diferències entre ells.
Gràcies als organitzadors i els professionals del departament de Tecnologia d’Aliments de la UdL, que fan possible que l'alumnat pugui aprendre, alhora que gaudeix.
Hem pogut veure i tocar de primera mà el cacau i com es fa la seva transformació per l’elaboració de la xocolata, visitant la planta pilot al campus d’ETSEA. D’altra banda, hem reflexionat sobre els microorganismes beneficiosos i perjudicials presents als aliments i els hem observat sota el microscopi, identificant les principals diferències entre ells.
Gràcies als organitzadors i els professionals del departament de Tecnologia d’Aliments de la UdL, que fan possible que l'alumnat pugui aprendre, alhora que gaudeix.