INSTITUT CAPARRELLA Educació Lleida Lleida

Sortida a Barcelona Arts Gràfiques i Imatge i So

22/12/2022

Dels entramats de "Crims" a l'univers surrealista dalinià. Una frase que resumeix la sortida que va viure el dilluns 19 de desembre l'alumnat dels cicles formatius d'Arts Gràfiques i d'Imatge i So de l'INS Caparrella a Barcelona. El propòsit: conèixer els recursos que posa a l'abast el món multimèdia i la realitat augmentada als futurs dissenyadors i tècnics audiovisuals.
La visita s'inicià al Palau Robert amb les exposicions del material audiovisual creat per al programa "Crims" de TV3 i la mostra de les imatges de Gabriel Casas Galobardes, el primer fotògraf en sortir de l'estudi per captar la imatge en moviment, la vida del Music Hall al Paral.lel o el dia a dia del barri xino de Barcelona a començaments del segle XX.
Una visita al Mercat d'Els Encants, on les troballes troballes del passat i el formigueig de gent van captar el seu interès va ser el preludi de la immersió a l'univers de Dalí. Sens dubte, la seva fascinació per la ciència el faria avui ser un pioner en el món multimèdia aplicat a les arts. Un món oníric ara en realitat virtual i augmentada. Per repetir.